Europese drugscijfers en WK sprint aftrap: wat staat er vandaag op de planning?

Goedemorgen! Vandaag worden de Europese drugscijfers bekendgemaakt door Europol en begint het WK sprint met schaatsen.

Wat betreft het weer: de zon zal vandaag regelmatig schijnen en het blijft droog. Met een matige oostenwind zal de temperatuur stijgen naar 9 tot 12 graden.

Als je de weg op gaat, vind je hier een overzicht van de werkzaamheden. En hier kun je zien waar er aan het spoor wordt gewerkt.

Wat staat er vandaag op de planning?

Wat heb je gemist?

Bij de raketaanval van Houthi’s op een schip in de Golf van Aden zijn niet twee, maar drie mensen om het leven gekomen, zo meldt het Amerikaanse leger. Daarnaast vielen er zeker vier gewonden, waarvan drie ernstig. Eerder werd gemeld dat er twee mensen waren omgekomen door de Britse ambassade.

Ander nieuws uit de nacht:

En tot slot:

De finale van Wie is de Mol? laat nog even op zich wachten, maar studenten van de Fontys Hogeschool in Eindhoven beweren dankzij kunstmatige intelligentie (AI) bijna zeker te weten wie de Mol is in het tv-programma. Zes ICT-studenten hebben een tool ontwikkeld die volgens hen kan voorspellen wie de bedrieger is, zoals te lezen is bij Omroep Brabant. Ondanks dat de finale pas zaterdag te zien is, zijn de studenten redelijk zeker van hun voorspelling. “Als het zaterdag misgaat, weet ik niet of ik me nog durf te vertonen”, aldus een van de studenten.

Plaats een reactie