Live sportevenementen te zien op NOS.nl en in de NOS-app

WK waterpolo

De Nederlandse vrouwen zijn hun eerste groepsduel op het WK in Doha tegen de Verenigde Staten verloren. Hierdoor moeten ze nu de tussenronde spelen. Op zaterdagochtend om 10.00 uur nemen ze het op tegen China.

Alle wedstrijden van het Nederlandse team zijn live te volgen op NOS.nl en in de NOS-app.

Als Nederland zaterdag wint, spelen ze op maandag 12 februari de kwartfinales. Een eventuele halve finale vindt plaats op woensdag 14 februari en als Oranje de finale haalt, is deze op vrijdag 16 februari live te zien.

Wereldbeker shorttrack

Dit weekend staat de wereldbeker in Dresden op het programma. De races beginnen zowel op zaterdag als zondag om 13.30 uur.

Een week later reizen de Nederlandse shorttrackers af naar Gdansk in Polen voor de wereldbekerwedstrijden daar. Op zaterdag 17 februari en zondag 18 februari zijn alle races vanaf 14.00 uur live te volgen op NOS.nl en in de NOS-app.

Voetbal

Komende zaterdag staat er een spannende wedstrijd op het programma in de Azerion Vrouwen Eredivisie. In de Johan Cruijff Arena nemen de vrouwen van Ajax het op tegen Feyenoord.

De wedstrijd begint om 14.00 uur en is volledig live te volgen op NOS.nl en in de NOS-app.

Ook bij de mannen van Feyenoord is er binnenkort een livestream beschikbaar. De wedstrijd in de tussenronde van de Europa League tegen AS Roma is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te volgen via een audiostream.

Met een aparte livestream van deze uitzending, waarbij je ook op de hoogte wordt gehouden van de tussenstand, kun je de prestaties van Feyenoord live volgen.

WK zwemmen

Terwijl de waterpolosters strijden om de wereldtitel in Doha, wordt er even verderop ook gestreden om de wereldtitels bij het langebaanzwemmen.

Vanaf zondag 11 februari tot en met zondag 18 februari kun je elke avond vanaf 17.00 uur live kijken naar de finales van de dag.

ABN AMRO-tennistoernooi

Op maandag 12 februari begint de 51ste editie van het ABN Amro Open in het Rotterdamse Ahoy en de NOS is er elke dag bij. Van maandag tot en met vrijdag kun je iedere avond om 19.30 uur inschakelen voor de eerste avondwedstrijd van de dag.

Plaats een reactie